diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Friday, April 15, 2011

blog aku dan lukas

pukul 7.25 pagi .
aku belum tidur . hadoii . senak dah kepala aku ni . apa aku buat ? haaa . tengok blog aku . dah lain kann ? itu lah yang aku buat . tambah sikit sikit .


sempat aku jengah blog beberapa orang tadi . jeles tengok site diorang . cantik je . biasa lah sifat manusia . ade je je sifat hasad dan dengki . man boleh tengok orang lebih kan ? hihi . tak payah geleng kepala tak setuju . itu lah hakikat yang sebenar nye .
setelah aku menggobek , menguji kaji , aku dah mula faham sikit macam mana nak buat blog aku jadi cantik . walaupun tak cantik mana kann . maybe better then before .
habis pasal blog , aku nak citer pasal lain ni .
 

aku nak cerita pasal seorang mamat yang aku kenal dekat skype . mamat ni matsalleh US . cute tak payah cakap la kan , dengan gigi pagar dye . haihh . aku rasa kalau dye duk sini , memang gadis gadis gila lah tengok dye . plus badan dye taff taff . adeii . tergugat jugak aku tengok dye . kalau aku nak ngorat dye boleh je , sebab tengok gaya dye macam suke je kat aku . hihi (perasaan) tapi malang nya , jarak menghalang . haihhh

apa yang buat aku tertarik kat mamat ni ? haa ni nak citer .
masa aku tengah dok gobek gobek blog aku , aku sempat usha facebook . aku tengok notification , dye komen gambar aku . aku ingat dye speaking la . rupa nya dye tulis melayu . tergelak aku baca dye komen . "makanan itu kelihatan bagus! la" itu yang dye komen . betul bahasa melayu . maklumlah copy dari google translate .
  
sebelum ni memang aku selalu sangat chat ngan dye . aku ade jugak ajar dye bahasa melayu . lepas tu aku suruh dye belajar sendiri kat google translate . aku selalu ketawa bila dye cakap "maya awak cantik " haha . comel gila masa dye cakap melayu . hoho .


mata aku dah mula ngantok . badan dah penat , jerawat aku dekat hidung dah membesar , aku nak offline , tapi mamat ni beria tak bagi aku offline . dye cakap dye nak sembang dengan aku . aku layan kan je lah kerenah dye . lepas layan dye , terus tak jadi aku nak offline . segar bugar jadi nye .




tengok dye senyummm . menggoda betul . awwwww ♥


hey lukas ! ur photos is here . LOL . tengok dye malu malu bila dye dapat tau aku nak print screen . awwwww comel ♥



masa aku tengah skype ngan dye , dye ade bukak blog aku ni . lepas tu dye boleh pulak baca . gelak besar la aku bila dye baca . bayangkan lah mat salleh cakap melayu . "padi" jadi "pedy" . "cakap" jadi "kakap" . comel gila
 

dye punya usaha nak faham apa yang aku tulis kat blog ni , sampai dye google semua . aku sangat suka cara dye usaha . kan bagus kalau ade lelaki leaki kat malaysia ni yang ambil hati aku macam mamat ni buat . haihhhh . tak comel macam mat salleh ni pun tak pe lah . sungguh sungguh tu yang aku nak .


mamat ni comel gila . dye cuba cakap bahasa melayu . dye google apa yang dye nak cakap . lepas tu dye cakap dalam bahasa melayu . hahaha . comel gilaaaaaa .






dear lukas ,
if u read my blog , and i know u will . i just want to tell u that u've made me laugh and smiling . i really appreciate your effort when u google all those word . and when u pronounce it , it sounds so cute and sorry if im laughing at u . but u are so funny and cute . thanks for your time and effort . lukas please don't malu malu with me :D
love,
maya


oiiiii! baru aku perasan advertisement aku kat atas tu dah hilang . ahhhhh !aku dah ngantok . esok esok lah aku renovet balik . hohoii . selamt pagi semua . selamat malam aku :D



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...