diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Wednesday, May 11, 2011

DAH BOLEH MAINNN ????





whhoooooaaaaaa dah boleh main lah sekarangggg ! besttt nyeee :D
-

-

-

-

-

-



hahahahaa gimik betol aku ni . takde ... cerita nye macam ni ....



tengah aku dok online , tibe tibe tekejut aku keluar lagu kuat gila . aku tengok player aku xde plak on . rupa nya datang dari blog aku ni haaa .

selarang ni , korang semua dah boleh baca blog sambil main game . hihi . tapi ini advertisment . aku pun tak tau sampai bila ada . bukan kat blog aku je . kat blog orang lain yang ade advertisment semua pun ade . kalau xde korang kene tutup balik then bukak lagi sekali sebab iklan nye lain lain .




cara dia senang je . macam main guitar hero tuu . korang tekan je arrow kat keyboard korang tuuu . ye ? hiihi . selamat mencube :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...