diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Friday, May 6, 2011

semakan upu spm 2010

7.00 malam . aku dapat im dari seorang kawan aku , "mas(nama panggilan kat sekolah) sayangggg , dapat mana ?" aku pun dengan exited , tanpa sempat mereply im mmbe aku tu , aku terus pegi check . kalau ade antara korang lepasan SPM2010 yang belum semak , boleh semak di



aku baru lepas check .
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


(klik image untuk lihat kemudian backspace untuk kembalike page ini)


sedikit kekecewaan namu tidak terbit putus asa . tanpa berlengah , aku mengisi e-borang rayuan .

(klik image untuk lihat kemudian backspace untuk kembalike page ini)


perancangan aku untuk masa depan , aku akan tetap sambung belajar , walaupun sedikit lewat . bak kata pepatah biar lambat asal selamat . tak perlu tergopoh gapah . almaklum lahh , result spm pun yang hadooo je . redha lah .
mintak jasa baik , doakan aku . sekian terima kaseh .


4 comments:

Anonymous said...

Gud Luck Dear...
I always Pray For You..

From : 'P.A'

mayamasturahahmad said...

thank you so much . errr P.A ?? any other clue ? siapa ya ??

Anonymous said...

errr, orang yang rapat dengan you...

anyway, you tak censor your ic number in the first picture

mayamasturahahmad said...

siapaaa ? bg la namaaaa :/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...