diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Friday, June 24, 2011

rezeki orang jangan kacau la weyyyyyy!

astagfirullah hal azim . tarik nafass panjang . aku sampai je tempat kerja , colleague aku kata makcik cleaner yang baru kerja seminggu tu dah berenti kerja . dalam hati aku tau dah kenapa . aku watlek lagi . tapi dalam hati membara ni . aku tau dah angkara durjana sape ni . lepastu membe aku citer lagi , nama aku diburuk kan dengan cerita yang bukan2 dekat manager . ewahh ewahhhh . ini sudah lebehhhhhh .


hati hangat membara tatkala mendengar cerita sumbang yang si bangsat merempat tu lemparkan dekat boss . dah la semalam , hidup hidup aku dengar dia bayeekkk punya cucuk boss suruh berenti kan macik cleaner tu . hanya sebab macik tu tak datang kerja 1 hari sebab kene pegi hospital .


hati tengah panas ni , ade pulak mat2 rempit ni bakar2 line dekat depan hotel ni dok test motor dengan bunyi bingit nya . ikut kan hati nakk je aku tabo paku . mana pulak aku nak cekau paku malam malam buta ni . kalau bullet stapler ade lah . mana nak lutt . ZZZzzzzZZz -.- ahh abaikan mat rempit ni . buang masa .


 bangsat mrempat ni betul buat aku hilang sabar . aku dah kata , sabar aku terhad . sabar is no more available untuk kau . depan boss , kau bukan main tunjuk rajin . semua staff lain semua kau kondem . aku pun tak tau cam mana boss boleh watlek je pecaye mulut bacin kau tu !

btw , ni name card aku . kalau nak book hotel , boleh la contact aku :P 


kau punye busuk hati bukan main merebak lagi bila kau tengok boss bagi puji aku macam2 , rilek je dia kata kat member aku , aku mengade2 , boss buat kan aku name card . kau nak jeles lebih apahal ? haremm lah perangai kau .


kau dah la bangla . merempat . takan aku nak kene tunduk dengan kau ? kau hidup senang lenang , aku pulak yang nak kene tunduk dengan kau . stakat aku tidur dekat kaunter sejam dua , kau nak report dekat boss , lepas tu nak check CCTV bagai ? kau memang dajal ! aku kerja 12 jam kau ingat tak penat ? hari hari 12 jam , mati la weyyyy!


bangla bingai ade hati plak nak feeling2 ngan akuuu . takk maluu , ade hati login fb aku , lepas tu selamber add acc fb kau . lepas dah 2 3 kali aku remove kau . kau ingat aku bodoh lahhh ? kau ingat aku tak nampak notification lah ? wahhhh , siap warning dekat member aku , cakap jangan buat taik dengan kauuu . kau memang dajal .

maaf kalau bahasa kasar . sabar dah terhad . bengang dah kritikal . 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...