diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Monday, June 13, 2011

TAKDE DARA DAN BANGGA ?

hebatnya penulisan yang membawa kehancuran . dikenali sekelip mata . hasil nya apabila apa yang keluar dari akal tidak menepati kehendak alam .


abang , abah , akak , mak aku  selalu pesan , kalau nak cakap , kalau nak tulis , biarlah sesuatu yang berguna . supaya orang tidak mengeksploitasikan apa yang dicakap dan ditulis .


isu hari ni ? hahaha . mungkin aku sedikit lewat mewarwarkan isu ni . biasalah . pending sikit . isu DATEN MILANO . budak EMPAT BELAS TAHUN yang MENGAKU TIADA DARA . hahahahahaha . SORRY LA KALAU AKU LAMBAT . 


sebelum isu ni terjadi , aku memang pernah dengar nama daten milano ni . agak tersohor lah nama dia diantara pengunjung tetap pusat membeli belah yang terkenal di bandar kuala lumpur iaitu PAVILION . kiranya , wajah tepian pavilion lah kan . mungkin dia jugak teman akrab kepada pak guard pavi itu . 


pada satu hari tu , aku tengah dok online cam biasa la kan , tibe2 kat news feed ada yang like page ADINDA MILANO EVANS . fuhhh , dengar nama pun dah hebat . bila aku tengok yang like nya , perrgghhhh . ribu riban . hebat gilaa ! dalam hati aku mula tertanya tanya . camner dia boleh jadi gila hebat cam ni . aku rasa dia cam biasa je . malas aku nak selongkar sana sini . aku pun wat tataw je lahh .





tibe2 semalam , aku dok tengah chat ngan buah hati sorang ni , dia ada sebut pasal daten milano ni . humanggaiiihhh , aku plak mula heran . sampai ke kedah pun nama dia terkenal . adoiiii . aku pun dok tanya punye tanya . akhirnyaa aku tau .



masuk surat khabar wehhhhh .! hahaha . BANGGA TIADA DARA . gila keeeewwwwll ! padah nya bila menulis bawak kan perangai hotstuff awak tu . hadoiii . lemah lutut bila baca .

lepas tu ada pulak hujah2 balas si budak hotstuff ni dok kata orang mempertikai dia , awat tak pi hamun pelayan pub la , itu ini . haiihhhh . kau dah buat lawak bodohh kau tu , kau hadap lah semua balik . kau takdak dara ka , takdak buntot ka , takdak gigi ka , buat diam sudah la . nak pi canang satu dunia buatpa ? kang kata bodoh marah . tapi memang bodoh .  




 
 hahahaha . yang ni betol lawaakk . rogol orang , lepas tu kene hukum bunuh ? ada ke ? yang aku tau pusher dadah ye lahh kene bunuh . kalau rogol kene sebab bontot je kan ? agak agak la nak citer gebang ponnnn . pastu ada pulak sawet sawet lain yang kono dok tenang kan dia kata itu ini . eleehhhh , nak jadi best fren letteww . 

ini lah jadi nya bila budak budak pandai dah guna internet . semua pekung dalam kain luar kain semua habis dibukak . tapi kau memang tere la . aku yang tungkus lumus perah otak tulis blog pon dua tiga orang je yang baca . tapi kau , satu entry , terus masuk surat khabar . mawi nak pemes pon kene tungkus lumus masuk AF . kau rilek je pemes sekelip mata . blogger blogger pon sibok tulis entry pasal kau en . hebat la kau ni . hahahaha . and kau cakap apa ? DON'T HATE ME BECAUSE I'M BEAUTIFUL ? keh keh keh . jangan lah dibawak perangai myspace kau tu . orang kata , bodoh tu jangan dibawak keluar rumah . buang sikit bodoh tu . kang melimpah .  

hahaha . okay lah . lepas ni kau jangan lah malukan mak bapak kau lagi . guna lah populariti kau tu tolong mak kau jual kerepek ke , jual kuih raya ke ehh . KEREPEK PISANG ADINDA MILANO?? kelaassss kau mariiaaa xD 







9 comments:

AwieAGC said...

haha,. lek la maya,. ni nk follow la ni..

btw,budak tu mmg agak kurang pandai dlm mnjaga maruah diri =_=''

mayamasturahahmad said...

awie , hahaha ngah lek la ni . sedih ni takde orang baca . haha

Anonymous said...

bace100!!! ok dh bace dh..lmbt ye post cter sal nie

mayamasturahahmad said...

hahaha . dapat info lambat nak wat camner

NORUL ATIQAH said...

weh . maya . siyesli . semalam aku baru je bukak page dy . tgk dp mak aih page utk cmnty . then macam HOT la kan . tapi rasenye dy da nak delete acc dy tu laa . gile tak malu -.-

mayamasturahahmad said...

hahahhaha , bia lah dia jadi hot . kita tengok je jauh mana dia boleh pi . hahahaha . dia rasa hebat semua org tengok dia kannn . haha

NORUL ATIQAH said...

gile brani bapak dy weh . haihhh budak sekarang -.-

mayamasturahahmad said...

takpa la , bagi la chance dia nak pemes sikit :P

Anonymous said...

baru la hawt chick!! muahahah! nak seround! xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...