diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Wednesday, March 14, 2012

#3

laman blog ni bukan lah sengaje wa nak biar kosong , tapi wa bizi . mana nak study lagi , mana nak layan fesbuk lagi , mana nak update twitter lagi . tu tak masuk wa nak pikir sebab musabab kenape wa putus cinta lagi . kompliketed kan ?

kadang kadang tu kesian jugak tengok blog ni sepi je tanpa entry , tapi nak buat cmner , wa kene fokus study . wa dah aim bajet2 je nak kawen setaun lepas wa abis degree . sekarang ni foundation pun x abes lagi , kang kalau kantoi kene extend cmne ? zack zhukairi tu bukan boleh tunggu wa lama lama . haha

wa perati je total view blog ni , hari2 ade gak peningkatan , tapi heran nye , entry wa sebelum ni haram tak de pun yang komen ? ke nak suruh wa buat contest2 gaya awek awek lain buat kontes untuk laku kan blog ? ishhh . feminin sangat tu . yang singgah blog wa ni , cer komen sikit . tinggal no tepon ke , mana tau bosan2 wa boleh mesej .

4 comments:

Samad said...

gua payung satu komen

mayamasturahahmad said...

oohh samad . kau memang the best . ko ajak la membe kau jengah sini :P

Anonymous said...

okay..

fatin amalina said...

wa mmg kakak cantek... satu komen dari wa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...