diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Wednesday, March 14, 2012

#4

semalam , untuk ke lima kali nya , BGM hampir nak kene clamp . nasib wa memang baik semalam turun je bawah , sang guard tengah ondeway nak clamp . lambat semenet , melayang rm 50 .

mid term c++ memang susah nak mampos  bukan pasal apa , pasal tak baca . takpe . final nanti wa pulun . lepas kelas , wa gerak pusat pelajar nak pegi fax ic dengann lesen , nak setel kan WKX yang cedere parah tu dengan pihak insuran .

lepas setel dengan macha mamak yang fax tu , wa gerak balik ostel . wa memang malas betul nak parking jauh jauh . wa nampak ada satu lot parking , tapi ada kon . wa saspek kat situ memang tak boleh park . tapi disebabkan ada iblis sebelah wa yang nama nye muaz telah menghasut wa paking situ . dengan jayanya wa parking tanpa menyentuh kon dihujung itu .

dalam hati wa memang niat nak pegi tumpang tanya kat guard kenapa ada kon kat situ , tapi belum sempat wa masuk gate , wa dah kene sound , "dik situ takleh parking . tu untuk majlis residen " . sempat jugak dia kagetkan gua dengan pekataaan clamping .

wa hampa dan kecewa . sebelum BGM kene clamp buat kesekian kalinya , wa stat enjin , parking depan cafe yang terletak 50 meter dari tempat kejadian . sambil jalan balik wa sempat fikir , cmne wa nak setle dengan kepala guard yang dah rampas kad matrik wa pasal kes clamp BGM bulan lepas . ye , da sebulan wa takde kad matrik .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...