diPOWERkan oleh , NUFFNANG

Thursday, July 19, 2012

#14 bijak sikit lah bangg .

hellolooo . ada lagi yang tengah marah ? hahaha chill chill . barang yang lepas jangan di kenang ye . hahaha

wa baru je lepas jalan jalan kat pesbuk . tibe2 , jumpa satu status yang berbunyik ,


apakah ini ? takkan kwsp pun nak kaitkan dengan politik ? dulu masa kat sekolah , cikgu ajar kat depan lu pegi ponteng dalam jamban ke apa ? adoi .

berikut adalah komen komen yang diberikan . termasuk komen yang wa rasa bernas dari wa . 


bang , wa harap lu boleh berfikir dengan lebih bijak sikit lepas ni . lu dah lah pakai blackberry . blackberry tu smartphone tau ? so berfikir secara bijak sket . phone dah smart dah , tapi statement tu tak berapa nak semart . buat jadi bahan blog wa je . k wa cau lu . adiosaaa

1 comment:

adham said...

hmm, saya setuju dengan comment blogger ni

http://syedsoutsidethebox.blogspot.com/2012/07/epf-withdrawals-and-chinese-votes.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...